Studio


Dit is Yaco. 

Met een realistische blik en een goede kop koffie in de hand bewegen wij ons door deze wereld waar niks stilstaat. Yaco gaat op in de dagelijkse beweging van de stad en houdt altijd zijn ogen open voor nieuwe ontdekkingen. De inspiratie voor onze producten komt voort uit een behoefte om jouw, en vooruit.. ook ons eigen leven, gemakkelijker te maken.


De collectie van Yaco bestaat op dit moment uit kledingrekken, wiens kracht zit in mobiliteit en minimalisme. Wollen sjaals, waar je op kunt rekenen bij het gure Nederlandse weer en denim tassen, die duurzaamheid onderstrepen.


In deze bewogen wereld wordt duurzaamheid een steeds groter gemeenschappelijk goed. Gelukkig maar. Ook de Yaco producten zijn vervadigt in samenwerking met geselecteerde Europeese fabrikanten, waarbij duurzaamheid van ontwerp tot verpakking centraal staat. De sjaal en denim tas worden in Portugal en Turkije geproduceerd. Het kledingrek is een origineel Nederlands product. 


Dit is de Studio.

Naast het eigen label ondersteunt Yaco Studio ook bij de ontwikkeling en realisatie van producten voor andere ondernemers. Heeft u een brandend lampje boven u hoofd, maar vindt u het moeilijk om dit idee vorm te geven, of weet u niet de juiste productiekanalen te vinden? Yaco Studio helpt graag om uw ideeën te realiseren.